MLÁDEŽ: Zápasový zpravodaj z víkendu 9. – 10. 3. 2024

Minulý týdense konečně zápasů dočkali koberovští mladší žáci. Více nám sdělil trenér Michal: ,,Po měsíční pauze se náš tým v neděli 10.3. vydal do nedalekého Liberce, kde nás čekal souboj s klubovými partnery ze Semil a z Turnova. V prvním zápase byla na hráčích vidět dlouhá zápasová pauza a hra byla velice ospalá. Začátek zápasu se nám nepodařil, ale naštěstí se s odehraným časem probouzela i naše bojovnost a zápas se nám podařilo zvrátit na naši stranu.
Možná vlivem vydatného oběda byl druhý zápas opět hodně ospalý. Soupeře držel skvěle chytající brankář a brejkové situace, které naše obrana nestíhala dobíhat. Na začátku třetí třetiny soupeř vedl rozdílem dvou branek a vypadalo to na první prohru v sezóně. Naši hráči se však v průběhu posledního dějství semkli a ukázali týmový výkon po kterém se nám podařilo nepříznivý stav zvrátit na naši stranu.
Chtěl bych hráčům poděkovat hlavně za tuto pasáž. Ukázali, že týmový duch a spolupráce může zlomit jakýkoliv výsledek.
Další turnaj se odehraje již příští týden v neděli 24.3.2024 na domácí palubovce. Přijďte zafandit, budeme Vaši podporu potřebovat. Děkujeme!💛🖤