Mládež: Zápasový zpravodaj z víkendu 6. – 7. 1. 2024

Hned z kraje roku 2024
se naše mládež opět vrátila na palubovky v rámci lig Českého Florbalu.

Přípravka:
V neděli 7. 1. 2024 sehráli hráči této kategorie zápasy s Panthers Liberec, Českou Lípou, FBC Liberec a neposlední řadě se také utkali se spřáteleným týmem ze Semil. Koberováci byli rozděleni opět do dvou družstev a to tak, aby síly obou byli vyrovnané. V zápasech byly znatelné rozdíly v hráčské dovednosti oproti soupeřům neboť velká část našeho týmu je tvořena z opravdu velmi mladých a malých hráčů. Co je však velmi potěšitelné, že všichni bojovali a splnili cíle, které si s trenéry předem určili. Tedy základ dalšího hráčského progresu byl položen.
Co se určitě musí a sluší se, poděkovat všem rodičům za skvělé pokrmy, které napekly. Všichni účastníci turnaje si dobroty pochvalovali a ne jeden nám pořadatelům sdělil, že se už těší na další turnaj.

Mladší žáci:
Den před přípravkovou ligou, tedy v sobotu 6. 1. 2024 odjeli naši ,,mlži“ bojovat do sportovní haly spřáteleného týmu TJ Turnov. Jednalo se už o pátý turnaj v rámci soutěže Přeboru mladších žáků. Zde na ně čekal nejprve svérázný tým FBC Lomnice a poté také bojovný tým FBC Liberec.
Veškeré dění  zhodnotil trenér Michal: ,,Do tohoto turnaje byli poprvé povoláni dva nováčci. Za to nám chyběli dvě stálice v sestavě. I přes to jsme do turnaje vstoupili plní elánu a bojovnosti. Ihned na začátku se nám toto nasazení vyplatilo a soupeři jsme poměrně rychle výsledkově odskočili. V průběhu zápasu soupeř zvyšoval tempo hry a chvílemi byl i herně lepší. Výsledkově však stále tahal za trochu kratší konec. Toto vypjaté utkání se nám nakonec podařilo dovézt do úspěšného konce. V druhém utkání jsme kladli hráčům na srdce, aby neztráceli v průběhu hry koncentraci a neustále se snažili tvořit hru. Toto bylo hráči vyslyšeno a zápas byl od první do poslední minuty v našich rukou. Děkujeme za vynikající fanouškovskou návštěvu a skvělou atmosféru.

 

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE