Starší žáci a junioři: Zápasový zpravodaj z víkendu 21. – 22. 10. 2023

V sobotu 21. 10. 2023 sehráli další zápasy
junioři a hned v neděli 22. 10. 2023 starší žáci. Obě kategorie si nevedli zle. Více nám ale prozradí hodnocení trenérů:

Starší žáci:

O uplynulé neděli, tedy 22. 10. 2023 se v rámci druhého koše, starší žáci představili na domácí palubovce, kde přivítali týmy FBC Panthers Liberec, FBC Česká Lípa a 1. FBC DDM Děčín. Součástí týmu byli opět hráči z kategorie mladších žáků. Jak si borci vedli zhodnotila trenérka Štěpánka Vodhánělová:
„V první půli zápasu s Panthers jsme byli na míčku převážně my. Kluci se drželi cíle pro tento zápas, což přineslo vítězství 4:1. Ve druhém zápase nás čekala Česká Lípa, které jsme měli po předchozím turnaji co vracet. To se nám dařilo až do začátku druhé půle. Po vyrovnávací brance na 2:2 jsme ale ztratili klid, který jsme do té doby měli a Lípa výsledek otočila. Smolný zápas jsme si zhodnotili v šatně a připravili se na další. Využili jsme skvělé domácí atmosféry a zápas s Děčínem ovládli.“
Starší žáky tak znovu čeká boj o nejvyšší první koš. Do bojů vyrazí 11. 11. 2023 v Novém Boru, kde vyzveme sousedy z Turnova, FBC Liberec a FBC Panthers Liberec.


Junioři:

Obě svoje utkání zhodnotil trenér Ondra Brunclík:

,,Junioři zavítali na třetí turnaj sezóny do nedalekého Liberce, kde poměřili síly s 1. FBC DDM Děčín IV a domácím FBC Liberec B.
V prvním zápase se klukům nepodařilo dostat do tempa hned od začátku utkání a proto po prvním dějství prohrávali o dvě branky. Ve druhé třetině přišel budíček a naši borci začali hrát svou hru. I přes velkou snahu a obětavost se nepodařilo skóre dorovnat a již poněkolikáté v této sezóně prohráli o gól v poměru 4:5.”
,,Ve druhém zápase s prvním týmem ligy, FBC Liberec B, to však od začátku byla úplně jiná písnička. Kluci nedávali soupeři nic zadarmo a dařilo se jim vytvářet si dostatek šancí. Je potřeba také vyzdvihnout výkon brankáře Ondry Šafáře, který kluky podržel ve spoustě ošemetných situacích.
Díky týmovému výkonu a skvělému brankáři tak ve velmi vyrovnaném utkání kluci letos jako první obrali lídra ligy o body a remizovali 2:2.”

Víkendový výsledkový servis:
Starší žáci:

TJ Sokol Koberovy vs. FBC Panthers Liberec 4:1 (1:0, 3:1)
TJ Sokol Koberovy vs. FBC Česká Lípa 3:6 (1:1, 2:5)
1. FBC DDM Děčín IV vs. TJ Sokol Koberovy 1:4 (0:1, 1:3)

Junioři:

T.K.S. TJ Turnov – 1. FBC DDM Děčín IV 4:5 (0:2, 2:2, 2:1)
FBC Liberec B – T.K.S. TJ Turnov 2:2 (0:1, 2:0, 0:1)

 

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE