MLÁDEŽ: Zápasový zpravodaj z víkendu 14.– 15. 10. 2023

V neděli 15. 10. 2023 odehrála
koberovská mládež další zápasy.

Přípravka:
Do turnajového kolotoče se zapojila i naše nejmladší kategorie přípravky. Počínání v lize přípravek zhodnotil trenér Vašek Hartl: ,, Ve sportovní hale v Jablonci nad Nisou naše naděje houževnatě bojovali se soupeři: TJ Turnov, FLORBAL JABLONEC a FBC Liberec. Pro některé naše dítka to byl první turnaj v životě a musím uznat, že se uvedli skvěle. Všichni jsme si užili příjemnou atmosféru jablonecké sportovní haly a s úsměvem na rtech se vraceli domů.”Tímto bychom vás všechny chtěli pozvat na další turnaj, který budeme pořádat v naší domácí hale v Železném brodě v neděli 5.11.

 Dorost T. K. S.:
Ve stejný den odehráli dorostenci již 4. kolo dorostenecké ligy, kdy se v Pardubicích utkali s týmy Orlicko-Třebovska a domácími Pardubicemi.


,,První zápas jsme odehráli s týmem z Třebovska, start zápasu se nám vůbec nepovedl a už po deseti vteřinách jsme prohrávali. Poté jsme se zvedli a začali hrát, avšak soupeř nám vstřelil druhý gól a my museli dohánět dvoubrankové manko. Do konce třetiny jsme snížili na 1:2. Po pauze se soupeři podařilo odskočit gólem na 1:3. Následně jsme začali hrát naplno a na konci druhé třetiny jsme vedli 4:3. Ve 3. třetině jsme už jen náskok navýšili a zvítězili 7:4.
Ve druhém zápase nás čekal favorit našeho výkonnostního koše. Od první minuty jsme spíš bránili a soupeře ohrožovali z protiútoků, první část se nám povedla kvalitně odehrát a stav byl 0:0. Ve druhé třetině jsme hráli stejně a ke konci se nám podařilo dát gól na 1:0. Do 3. třetiny jsme nastoupili za tohoto stavu, Pardubice na nás vletěli a vstřelili branku. Poté, co jsme neproměnili pár gólových příležitostí nás domácí tým několikrát potrestal. Zápas byl otevřený až do konce, ale bohužel jsme ho nedovedli ani k jednomu bodu. Konečné skóre bylo 2:5.
Příští turnaj odehrajeme 5.11.2023 v Jablonci nad Nisou. Děkujeme všem fanouškům za podporu.


Víkendový výsledkový servis:

Dorost:

T. K. S. TJ Turnov vs. FbK Orlicko-Třebovsko 7:4 (1:2, 3:1, 3:1)
Branky: Janů, Stěhula, Nayperk, Daněček, Nayperk, Stěhula, Janů

SOKOLI Pardubice vs. T. K. S. TJ Turnov 5:2 (0:0, 0:1, 5:1)
Branky: Karpíšek, Kořínek

Sestava:
B: Mlejnek, Bezděk
Šreiber, Stěhula- Bažant, Drbohlav, Kyloušek
Karpíšek, Daněček – Kořínek, Vaněk(C), Nayperk
Vondál, Hanzl – Janů, Hájek,

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE