MLÁDEŽ: Zápasový zpravodaj z víkendu 7. – 8. 10. 2023

Minulý víkend odehráli starší žáci druhé kolo ligy s , tarších žáků a dorostenci nastoupili do třetího kola 1. ligy dorostu. K oboum kategoriím přibyli už i elévové. A bylo se na  co dívat.

Elévové:
S hráči ročníku 2013 – 2014 vyjel na první turnaj nový koberovský trenér mládeže Ondřej Macháček. Jak si vedli jeho svěřenci sám zhodnotil:
,,Turnaj Elévů se odehrál v Městské sportovní hale v Jablonci nad Nisou. Našimi soupeři byli Florbal Jablonec, Crazíci Liberec, FBC Česká Lípa. Snažili jsme se sestavit dva vyrovnané týmy z nových a zkušených hráčů a povedlo se 👍. Všichni spolupracovali na svém prvním úspěchu v této sezóně. Na turnaji jsme byli víc než vyrovnanými soupeři.
Nastříleli jsme spousty gólů, ubránili desítky nebezpečných situací a nahráli si desítky úspěšných přihrávek. Těšíme se s vámi na další turnaj. Díky za podporu rodičů na tribunách, kde jste vytvořili skvělou atmosféru.
😉

Starší žáci:

V neděli 8. 10. 2023 se koberovští hráči ročníku 2009 -2012 rozjeli do Teplic, Sportovní haly Krupka, kde reprezentovali TJ Sokol Koberovy v druhém výkonostním koši. Utkali se s týmy, FBC Česká Lípa, FD Teplice a ASK Lovosice LFP “A” Black. Turnajové počínání zhodnotila trenérka Štěpánka Vodhánělová:

,,Výhra, remíza, prohra. Taková je bilance nedělního turnaje, který zhodnotím pár slovy. První zápas s Českou Lípou byl rozdělen skutečně na dvě části. V první půlce jsme sice obdrželi čtyři branky, ale kluci plnili vše, co jsme si řekli. Ve druhé části jsme se ale nechali rozhodit a už to nebylo ono.
Výsledek jsme hodili za hlavu a nastoupili do druhého utkání proti domácím Teplicím. Nerozhodný stav 0:0 trval až do času 11:30, kdy do branky soupeře padla první branka. Do druhé půle jsme vstoupili s klidem a přidali další tři branky.
Velmi emotivním byl třetí zápas. Tím, kdo musel dotahovat jsme byli my. Netrvalo ale dlouho a vedení se ujali naši hoši. Bohužel nás od vítězství dělily dvě vteřiny, kdy z buly v rohu dokázal soupeř přihrát do nebezpečného prostoru a vstítit branku. Tím, že jsme toto utkání nedotáhli do vítězného konce, nemohli jsme postoupit do prvního koše. Zůstali jsme ale stále v druhém a když vezmeme v potaz, že skoro půlku týmu starších žáků, tvořili žáci mladší, je to krásný výsledek. V dalším kole se pokusíme opět o postup do nejvyššího koše a máme velkou výhodu spočívající v domácím prostředí, kde budeme potřebovat vaši podporu. Spoléháme na vás.”
Starší žáci se o první koš utkají s Českou Lípou, Děčínem a Panthers Liberec.

 Dorost T. K. S.:
Tentýž den sehráli dorostenci v Pardubicích zápas s týmy, FLORBAL JABLONEC, TJ Sokol Královské Vinohrady v rámci dorostenecké ligy.


Jak si borci počínali zhodnotil kapitán týmu Mikuláš Vaněk:

,,První zápas byl z naší strany velmi kvalitní a předvedli jsme skvělý výkon. Bohužel jsme neproměňovali šance a taky nám chybělo trochu toho štěstí. Každopádně tento zápas hodnotím pozitivně a příště už přivezeme výhru.
Zápas s pražským týmem z KrálovskýchVinohrad jsme opět odmakali a podali dobrý výkon. Bohužel nas opět trápilo zakončení a také přibyly individuální chyby, které soupeř trestal. Jinak musím kluky pochválit za skvělý turnaj a již tento týden máme na plánu další turnaj, ze kterého chceme přivézt 6 bodů.

Hodnocení podal i trenér T. Fabián:
,,Je strašně těžké hodnotit tato utkání. Kapitán týmu to zhodnotil pěkně. Já bych k tomu ještě dodal, že odjet z obou zápasů bez bodů bolí. A když vezmu v potaz, že jsme oba soupeře přestříleli a s Jabloncem dokonce dali gól v powerplay, bolí to o to víc. Do příště musíme zapracovat na střelbě s gólovou koncovkou. Už tuto neděli snad budeme lepší a body urveme. Děkujeme všem fanouškům za podporu!”


Víkendový výsledkový servis:

Starší žáci:

FBC Česká Lípa vs. TJ Sokol Koberovy 6:2 (4:1, 2:1)
FD Teplice vs.TJ Sokol Koberovy 1:4 (0:1, 1:3)
ASK Lovosice LFP “A” Black vs. TJ Sokol Koberovy 2:2 (1:0, 1:2)

Dorost:

T. K. S. TJ Turnov vs. FLORBAL JABLONEC 5:6 (1:1, 2:1, 2:4)
Branky: Vaněk, Kyloušek, Drbohlav, Honzák, Karpíšek

TJ Sokol Královské Vinohrady vs. T. K. S. TJ Turnov 7:3 (3:1, 2:1, 2:1)
Branky: Nayperk, Prousek, Kyloušek,

Sestava:
B: Mlejnek, Bezděk
, Šreiber, Honzák M. – Bažant, Drbohlav, Kyloušek
, Karpíšek, Pala – Kořínek, Vaněk, Nayperk
, Vondál, Hanzl – Janů, Hájek, Prousek

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE