Muži A: Start sezóny v sobotu 30. 9. v Brodě + ligový preview.

Koberovské áčko v sobotu 30. 9. odstartuje ligovou sezónu domácím turnajem Regionální ligy v Železném Brodě. Po dlouhých 6 letech Koberovy sestoupily z Divize a v letošní sezóně budou opět hrát utkání turnajovým systémem s hracím dnem cca po 14 dnech.

Koberovy vstoupí do honby zpět za návratem do Divize s velmi zkušenou sestavou. Ze současného kádru Koberov nastoupilo v Regionální lize v postupové sezoně 16/17 hned 7 hráčů (Reczai, Novotný, Kopáček, Hlava, Kuršel, Drobný, Slavík).

Fanoušci se můžou v sezóně těšit na soupeře z nedalekého okolí včetně duelu s partnerským týmem Semil.  

Na domácím turnaji v sobotu 30. 9. Koberovští odehrají hned 3 utkání:
12:00 FBC Panthers Liberec B
15:30 FBC Lomnice
19:00 USK Slavia Liberec

FBC Panthers Liberec B
Rezervní tým druhého největšího klubu z Liberce postupně omlazuje svůj tým odchovanci z mládeže. Soupisku Panterů B doplnili celkem 4 junioři. Panteři se loni umístili na 5. místě s pouze 5 bodovým odstupem na 2. Semily. 

FBC Lomnice
Mezi favority soutěže patří FBC Lomnice, ktera vyhrála loňský ročník a v ročníku 21/22 se umístila na 2. místě. Lomničtiští za sebou nechali loni i exdivizní týmy Semil a Jablonce n/N. Lomnice však postup do vyšší soutěže odmítla. 

USK Slavia Liberec
I přestože se v Regionální lize za posledních 10 let kompletně vyměnily týmy, dokonce i název této ligové úrovně se postupně změnil, jedna jistota zůstává. A tou je univerzitní tym Slavie. Paradoxní je, že studenty v tomto týmu liberecké Univerzity zrovna nenajdete, a jestli ano, tak ještě z doby papírových indexů. Rozhodně patří palec nahoru pro hráče USK Františka Kremličku – 47 let. 

Přijďte Koberovy v sobotu podpořit.