Muži A: Po dobré 1. třetině muži prohráli s Jabloncem v přípravě 4:8.

Koberovské Áčko odehrálo v neděli 3. 9. v železnobrodské hale závěrečné přípravném utkání na sezonu s divizním Jabloncem, ve kterém prohrálo 4:8.

Hodnocení trenéra Koberov Adama Buriánka:
Již před zápasem jsme si dali za cíl vyzkoušet si naplno pressing, který jsme pilovali již během přípravy. Zejména v 1. třetině jsme soupeře pressingem dokázali dostat pod tlak a vytvořili jsme si hodně vyložených příležitostí. Horší už to bylo s jejich proměňováním, a tak 1. třetina skončila 2:2. Ve 2. polovině utkání jsme odešli fyzicky a soupeř nás potrestal několika velmi lacinými brankami. Děkuji soupeři za super přípravný zápas a přeji zdárnou sezonu v Divizi.

Dále bych chtěl poděkovat fanouškům za podporu a pevně věřím, že dorazí i po sestupu z Divize na méně atraktivní domácí turnaje Regionální ligy.

Hodnocení trenéra Jablonce Matěje Třešňáka:
Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, často jsme chybovali, čehož soupeř dokázal využít. Druhá polovina zápasu byla z naší strany mnohem jistější a zaslouženě jsme odskočili. Stále máme na čem pracovat. Soupeři děkujeme za utkání a přejeme mnoho štěstí v sezóně

T.K.S. TJ Sokol Koberovy –  Florbal Jablonec 4:8
Starý (Pfeiffer) – Vírava, Drobný, Sábl – Reczai, Hlava, Novotný (C), Vyhlídko, Kopáček, Hlavnička, Tran, Havrda

Mužský A-tým se představí v dalších utkáních v Železném Brodě 30. 9., kdy odehraje domácí turnaj Regionální ligy. Soupeři Koberov budou FBC Panthers Liberec B, FBC Lomnice a USK Slavia Liberec.