Muži A: Výkony týmu z 1. kola Poháru ČF zhodnotil staronový kapitán Dominik Reczai. Ve 2. kole vyzveme doma Říčany.

Muži nezačali své působení v Poháru hned první den zrovna vydařeně a po prohrách s překvapením turnaje Neratovicemi 0:4 a divizními Kralupy n/V 4:6 museli v neděli hodně přidat na výkonu, aby vůbec postoupili do 2. kola.

V nedělním ranním zápase s Děčínem byl zprvu podobný průběh jako v sobotu. Avšak povedenou 3. třetinou se skóre 5:2 došlo k povedenému obratu a výhře 6:5.  Poslední zápas A-tým čekal s domácím Kolínem, se kterým se nakonec protrápil k remíze 3:3. Postup bez ohledu na výsledek Děčína a celkové 3. místo vystřelil 24 vteřin před koncem utkání Jan Novotný.

Komentář k 1. kolu Poháru ČF starovnového kapitána Dominika Reczaie: „První kolo poháru je standardní součástí naší letní přípravy. 4 zápasy během 2 dnů, proti celkem kvalitním soupeřům, ukázaly na čem dále pracovat. Chválím kluky za bojovnost a za plnění povinností zejména směrem dozadu. V budoucnu se musíme vyvarovat individuálním fatálům a zlepšit produktivitu.“

Ve 2. kole Poháru Českého florbalu vyzvou muži v pátek od 20.00 v domácí železnobrodské hale Draky Říčany. Přijďte Koberovy podpořit!

TJ Sokol Koberovy – Florbal Neratovice 0:4  / statistiky utkání
TJ Sokol Koberovy – Kralupy Wolves 4:6 / statistiky utkání
1. FBC DDM Děčín 4 – TJ Sokol Koberovy 5:6 / statistiky utkání
FBC Pitbulls Kolín – TJ Sokol Koberovy 3:3 / statistiky utkání