Muži A: Nová sezóna 2020/2021

Letní příprava mužů vrcholí a v další sezóně se dočkáme několika novinek.

Nová sezóna klepe na dveře a muži se na ni pečlivě připravují již od května. Po dvou měsících fyzické přípravy došlo k přesunu na palubovku. Dosavadním vrcholem letního programu bylo třídenní soustředění v nedaleké Jilemnici, kam mužstvo koncem července zavítalo již podruhé. Třešničkou na dortu bylo přátelské utkání v rámci soustředění, a to sice s divizním nováčkem a novým rivalem koberovských v lize, týmem SCC Semily. Koberovští prokázali již nabrané zkušenosti ze čtvrté nejvyšší ligy a odešli z tohoto klání vítězně.

Mezi další nováčky naší skupiny divize patří  Floorball Club Falcon, Panthers Praha B a KM automatik Jičín. S posledním jmenovaným     „A“ tým sehrál svůj druhý přátelský zápas v rámci přípravy, a to sice v neděli 9.8.2020 na domácí půdě v Železném Brodě. Po ne příliš vydařené první třetině, která skončila poměrem 1:2, se muži sebrali a soupeři nedovolili vstřelit už ani branku. Zápas otočili a Jičín porazili 8:2.

Změny se dočkal také formát ligy, který se ze dvou zápasů za víkend v intervalu 14 dnů mění na jeden zápas každý týden. Celá tabulka Divize skupiny B pro následující sezónu:

 

Začátek sezóny se nezadržitelně blíží a my se těšíme na vaši podporu v hledišti i mimo něj.

Následující program mužů:
22.-23.8.2020   1. kolo Poháru Českého Florbalu, Praha
29.8./30.8.2020   případné druhé kolo Poháru Českého Florbalu
5.9./6.9.2020   případné třetí kolo Poháru Českého Florbalu
12.9.2020   první kolo Divize, soupeř FBŠ Všestary

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *