Mládež: Start nové sezóny 2020/2021

Prázdiny jsou téměř u konce a rádi bychom vás tedy informali o sezóně nové, jenž nám v srpnu odstartuje soustředěním na Hamštejně. Minulou sezónu jsme bohužel nedohráli a já doufám, že v té nové sezóně bude vše jiné a vše už v pořádku.
Jako již tradičně jsme se opět trochu rozrostli a v novém ročníku se tedy představí na palubovkách následující kategorie.

Minipřípravka + přípravka
– trenéři – Štěpánka Vodhánělová a Michal Fabián
– asistenti – Pavlína Petráková a Matěj Vaněk
– ročník narození 2012 a mladší
– zápasy – 2 týmy, Klokani a Kobry, 3+1
Elévové
– trenéři – Klára Šikolová a Adéla Faltínková
– ročník narození 2010 – 2011
– zápasy – 2 týmy, Vosy a Sršni, 3+1
Mladší žáci
– trenéři – Lukáš Hlava a Zdeněk Pala
– asistent – Tomáš Zeman
– ročník narození 2008 – 2009
– zápasy – 2 týmy, Vosy a Sršni, 3+1
Starší žáci (Dorost)
– trenéři – Tomáš Fabián a Petr Srbek
– asistent – Tomáš Zeman
– ročník narození 2004 – 2007
– zápasy – 2 týmy, 5+1

Tréninky:

Informace k tréninkům naleznete v příslušné záložce menu. Kontakty na  trenéry daných kategorií v záložce kontakty. Tréninky všech kategorií odstartují již 1. týden v září.
Jelikož nám přibylo mnoho hráčů a to především v kategorii mladších a starších žáků, museli jsme na to reagovat a hráče rozdělili do skupin. Pro starší žáky se nic nemění a tréninky budou probíhat v železnobrodské hale. U mladších žáků však bude změna a to taková, že jedna skupina bude trénovat v pondělí v sokolovně v Železném Brodě a druhá skupina bude trénovat klasicky v úterý v železnobrodské hale. Ve čtvrtek poté budou obě skupiny trénovat spolu v železnobrodské haly. Rozdělení do skupin proběhne v úterý 1. 9. 2020 na prvním tréninku od 17.30 do 19.00.

Důležité termíny:
1. 9. od 17.30 do 19.00 – 1. trénink v železnobrodské hale pro všechny mladší a starší žáky
3. 9. od 17.30 do 19.00 – 2. trénink v železnobrodské hale pro všechny mladší a starší žáky.
3. 9. od 17.30 do 19.00  – 1. trénink na ZŠ Pelechovská pro elévy
7. 9. od 17.30 do 19.00 – 1. trénink v železnobrodské hale pro hráče minipřípravky a přípravky
7. 9. od 17.30 do 19.00 – 2. trénink v železnobrodské hale pro elévy

Webové stránky, mobilní aplikace:
Chtěli bychom vás poprosit o pravidelné (alespoň 1x týdně) sledování webových stránek, neboť se zde dozvíte vše ohledně platby členských příspěvků, rozpisu zápasů, různých změn či podobně. V případě, že si nevíte rady je možnost nás kontaktovat pomocí e-mailu, či komentáře k příspěvku na webu.

Rádi bychom Vás také upozornili na mobilní aplikaci, nebo webové stránky českého florbalu, kde jsou informace k zápasům nejaktuálnější a v aplikaci si nastavit lze upozornění na zápasy, které Vás zajímají. Aplikaci Českého Florbalu si stáhnete v obchodě Play či na App Storu.

Omluvy hráčů:
Dále bychom Vás chtěli požádat, abyste Vaše děti omlouvali v případě nedostavení se na trénink či zápas svému trenérovi, nebo na e-mailovou adresu florbal.mladez@email.cz. V případě tréninku postačí omluva nejdéle jeden den před tréninkem a v případě zápasu nejdéle týden před samotným utkáním či turnajem. V případě náhlé indispozice, omlouvejte neprodleně a to telefonicky přímo svému trenérovi.

Lékařské prohlídky, GDPR, přihlášky:
Každý hráč musí odevzdat do prvního utkání formulář lékařské prohlídky,
Nováčci musí  neprodleně odevzdat vyplněný formulář GDPR a přihlášku do Sokola. Přihlášku do Českého florbalu pořešte s trenérem na tréninku osobně, dá Vám ji už předvyplněnou a vysvětlí vše potřebné.

Uvedené formuláře naleznete v záložce Download.
Všechny dokumenty, formuláře prosím zasílejte ideálně naskenované , nebo  kvalitně vyfocené na e-mail florbal.mladez@email.cz.
Kdo nedodá vše požadované, nebude moci účastnit našich tréninků a ani zápasů.

V případě jakýchkoliv dotazů pište ideálně přímo do komentáře pod článek, nebo případně volejte. Také počítejte s tím, že se pro každou kategorii bude konat rodičovská schůze. Díky Covidu jsme nemohli udělat nábor nových hráčů a tak bude vše posunuté. Nezapomeneme ani na týmové focení, které se bude konat v rámci tréninku. V plánu je i schůzka s florbalovým prodejcem. O všem vás budeme včas informovat.

Tomáš Fabián
Šéftrenér mládeže

Jedna odpověď na “Mládež: Start nové sezóny 2020/2021”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *