Muži A: Preview soupeřů 1. kola Poháru ČF

Mužský A-tým se přesunul do závěrečné části letní přípravy ve které se zúčastní Poháru Českého florbalu. Podobně jako v loňském ročníku nastoupí muži již od 1. kola, jenž se hraje systémem víkendového turnaje a je tak šance ideálně vyladit sestavu na divizní ligové zápasy.

1. kolo Poháru Českého florbalu se uskuteční již tento víkend 22.-23. 8. na pražském Chodově ve sportovní hale SH ZŠ Campanus. Los nám přisoudil skupinu G, ve které nám budou soupeři Olymp Florbal Praha, Florbalová akademie Mladá Boleslav, FBK Vosy Praha (pořadatel) a FBC Lions Mladá Boleslav.

Preview soupeřů

Olymp Florbal Praha – Regionální liga / 5. liga: Pro nás relativně známý soupeř, jelikož pravidelně pořádá soustředění v železnobrodské hale, kde se každoročně hrálo přátelské utkání. Pro letošní sezónu je Olymp velkou neznámou, protože odhlásil Divizi a bude hrát Regionální ligu.
19/20 přátelské utkání: prohra 1:4

Florbalová akademie MB – Divize / 4. liga: Divizní rival, který vyniká tvrdou hrou na hraně pravidel a fyzickou připraveností. Bojová utkání bývají s boleslavskou akademií výsledkově velmi vyrovnaná.
19/20 Divize: prohra 4:5 (doma), výhra 11:8 (venku)

FBK Vosy Praha – PH a SČ Liga / 6. liga: S pražským týmem jsme se naposledy utkali již v dávné historii před 5 lety a v tanvaldské hale jsme v rámci tehdejšího 1. kola poháru prohráli 3:6. Ze současného kádru se zápasu zúčastnilo hned 8 našich hráčů.
15/16 Pohár ČF: prohra 3:6

FBC Lions MB – PH a SČ Soutěž / 8. liga: Sympatický soupeř se kterým jsme se potkali v loňském 1. kole Poháru Českého florbalu. Utkání Boleslavští odehráli pouze v 7 hráčích do pole i přesto se jim nedala upřít velká snaha.
19/20 Pohár ČF: výhra 13:2

Rozpis utkání 1. kolo Poháru ČF | SH ZŠ Campanus Praha

SO 22. 8. 13.00 | Koberovy/Olymp Florbal → textový online
SO 22. 8. 17.30 | Koberovy/FA MB → textový online

NE 23. 8. 10.30 | Koberovy/FBK Vosy Praha → textový online
NE 23. 8. 15.00 | Koberovy/FBC Lions MB →  textový online

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *