Mládež: Zápasový zpravodaj z víkendu 20. – 21. 1. 2024

Koberovská mládež bojovala
na florbalových kolbištích. Přečtěte si jak se všem vedlo:

Přípravka:
V neděli 21. 1. 2024 se týmy koberovských přípravek utkaly s týmy FBC Liberec, Florbal Jablonec, Panthers Liberec a FBC Česká Lípa. Turnaj se konal ve sportovní hale Dobiášova Liberec. Turnaj zhodnotil trenér Vašek:
,,Do všech zápasů šli naši hráči s velkým nasazením a užívali si atmosféru, kterou vytvořili naší fanoušci v čele s rodiči našich hráčů a hraček. Tímto bych chtěl všem, kteří se zúčastnili tohoto turnaje poděkovat za výkony které předvedli a už se těším na příští turnaj do České Lipy který se koná 3.2.2024.“


Mladší žáci:
Turnaj hodnotil trenér Michal:
,,V neděli jsme opět zavítali do Semil na další kolo přeboru mladších žáků. Potýkali jsme se s velkou marodkou, proto jsme do týmu povolali další dva hráče z kategorie elévů. Vydali jsme se tedy s celkově třemi hráči elévů a sedmi mladšími žáky hájit ligovou neporazitelnost. První zapas jsme sehráli proti Jablonci, který se potýkal se stejnými problémy ohledně marodky. Z tohoto důvodu nás soupeř nemohl fyzicky předčít a i přes vyrovnanou první část zápasu se nám podařilo v jeho dalším průběhu výsledkově odskočit a zápas dovézt do zdárného konce. Ve druhém zápase na nás nastoupil tým FBC Panthers Liberec, který si na posilněnou přivezl první lajnu z druhého týmu, který hraje vyšší soutěž a pravidelně se umisťuje na předních příčkách. Naši hráči se ze začátku zápasu tohoto faktu zalekli a zápas se podle toho odvíjel. Po prohrané první třetině bylo hráčům vysvětleno, ze se nemají čeho bát a musí začít hrát to, co mají naučené. Vzápětí se toto vyplatilo a utkání jsme otočili v nás prospěch. Děkujeme fanouškům za skvělou podporu a budeme se těšit na další turnaj.

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE