MLÁDEŽ: Zápasový zpravodaj z víkendu 9. a 10. 12. 2023

A máme tuzávěr roku 2023 a s tím i tedy poslední víkend s Českým Florbalem

Elévové:
V neděli 10. 12. 2023 odjeli oba týmy – Vosy a Sršni do České Lípy, kde se utkaly s dosud pro ně s neznámými týmy. Více sdělil trenér Ondra: ,,Naši elévci sehráli velmi pěkné zápasy s týmy z Chomutova, Štětí, Roudnice a podobně. Nechali tam vše a dokonce jsme zaznamenali i další vítězství, z čehož měli ohromnou radost a vše pořádně oslavili cestou zpět. Byla to super neděle!“

 Starší žáci:
,,6. kolo ligy starších žáků proběhlo v Ústí nad Labem v sobotu 9.12., kde se hoši prali jeden za všechny a všichni za jednoho tak, jako tomu bylo v prvních kolech a sklidili za své výkony postup do třetího koše. V prvním zápase nám byl soupeřem FBC Vipers Most. Utkání bylo plné tvrdých soubojů. Naše první dvě branky nebyly uznány. To kluky ale povzbudilo ještě víc a ve střelbě pokračovali. Most nakonec padl 5:3.
Dalším soupeřem bylo domácí Ústí nad Labem. Do vedení vstoupil náš soupeř. Ve druhé polovině první půlky jsme měli hodně zatopeno pod kotlem, protože jsme po vyloučení našich dvou borců hráli oslabení 3 na 5. Úkolem bylo nedostat gól, což se povedlo na výbornou. Do druhé půlky sice vstupoval soupeř s jednobrankovým vedením, ale to mu vydrželo pouhých 15 vteřin. Radující se z výhry jsme znovu byli my. Ústí jsme zdolali 4:1.
Poslední soupeř Florbal Jirkov přijel s velmi oslabeným kádrem, ale rval se statečně. Ten, kdo se radoval byli znovu naši borci, kteří plnili své role a přispěli k čistému kontu našeho gólmana, neboť Jirkov podlehl 4:0. Děkujeme všem fanouškům, kteří celé dění sledovali z online záznamu a Míšovi Fabiánovi za jeho pořízení.
Další kolo odehrajeme 13.1. na Smržovce, která je nedaleko. Doražte proto kluky podpořit v nelehkých bojích s našimi soupeři.“ Takto celý turnaj zhodnotila trenérka Štěpánka.


Junioři T.K.S.:
Na poslední turnaj roku 2023 vyrazili také Junioři T.K.S., kteří již podruhé zavítali do Lovosic. V prvním utkání proti domácímu celku dlouho drželi vyrovnaný výsledek, avšak proti početnějšímu soupeři tempo neudrželi a nakonec padli 8:13.
Ve druhém utkání narazili na Roudnici nad Labem. Celý zápas byl velmi vyrovnaný a naši borci byli herně jednoznačně lepším týmem. Soupeř však využíval chyb v obraně a z několika „brejkových” situací vždy odskočil. Nutno podotknout i značnou dávku smůly, kdy hned několikrát zvonila branková konstrukce Roudnice. I přes srdnatý výkon naši junioři prohráli 3:6 a na své první vítězství v sezóně musejí počkat do roku 2024.

Víkendový výsledkový servis:

Starší žáci:

TJ Sokol Koberovy vs. FBC Vipers Most 5:3 (2:2, 3:1)

TJ Sokol Koberovy vs. Florbal Ústí B 4:1 (0:1, 4:0)

TJ Sokol Koberovy vs. Florbal Jirkov 4:0 (3:0, 1:0)

Junioři T.K.S:

T.K.S. TJ Turnov vs. BK Real Roudnice 3:6 (1:4, 2:0, 0:2)

ASK Lovosice  AFP vs. T.K.S. TJ Turnov 13:8 (5:5, 3:1, 5:2)

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE