MLÁDEŽ: Zápasový zpravodaj z víkendu 11. – 12. 11. 2023

Všechny ligy Českého Florbalu jsou
v plném proudu. V sobotu své zápasy odehráli starší žáci a v neděli mladší žáci. O body bojovali také junioři.

Mladší žáci:
V neděli 12. 11. 2023 reprezentovali náš oddíl mladší žáci v rámci Libereckého přeboru. Odehráli dvě utkání v nedalekém Turnově. Nejprve vyzvali domácího soka a následně své síly změřili se spřáteleným oddílem ze Semil.

Obě utkání zhodnotil šéftrenér mládeže: ,,Bylo mi ctí zúčastnit se obou utkání našich hráčů z pozice asistenta trenéra Hlavy. Do prvního utkání jsme vstoupili velmi jasně a po celou dobu jsme kontrolovali hru. Na soupeři bylo vidět viditelné oslabení z důvodu předsezónních odchodů svých hráčů. I tak s námi ale srdnatě bojovali. Druhý zápas sliboval již od počátku velmi zajímavou partii. Soupeř ze Semil nastoupil do zápasu velmi rázně a velmi rychle nám vstřelil branku. Po pár minutách jsme se oklepali a začali jsme předvádět svoji hru, která je založena na týmovosti. Chtěl bych hráče velmi pochválit za to, že i když se chvílemi nedařilo, nevzali to na sebe, ale dohráli to týmově. I díky tomu se nám i v tomto vyrovnaném utkání podařilo uspět. Také děkujeme všem fanouškům!”

Starší žáci:
V sobotu 11.11.2023 odjeli starší žáci bojovat o první výkonnostní koš do Nového Boru. Soupeři jim byli: FBC Panthers Liberec, FBC Liberec a TJ Turnov. Všechna utkání zhodnotila trenérka Štěpánka: ,,Popravdě řečeno, nevím jak mám tento ligový den zhodnotit? Naposledy doma jsme bojovali jako lvi až do poslední chvíle s áčkem České Lípy o první koš. Do Nového boru jsme přijeli s vidinou, že konečně ten první koš urveme. Hned ale první zápas s Turnovem nás vyvedl z omylu.

Zaostávali jsme snad ve všech aspektech. Bohužel jsme v tomto výkonu pokračovali i v dalších zápasech s FBC Liberec a s Panthers Liberec. Abychom tuto,, nehezkou” ligovou v sobotu ukončili nepříznivě, nemohu zapomenout bohužel na zranění našeho gólmana Máry neboť se v druhém zápase ošklivě zranil a musel vyhledat lékařskou pomoc. Jediné dobré, co mohu nyní říci je, že je Mára z nemocnice už doma a ze všeho se zotavuje. Brzy ho budeme čekat opět v našich řadách a v dalších bojích. Na závěr tohoto hodnocení bych ráda vyslovila přání a to, že doufám, že se naši borci opět vrátí ke hře, na kterou jsme si zvykli a také věřím, že tento turnaj se prostě jen nepovedl. No prostě a jednoduše, nosánky dolů a jde se makat! Všem díky!

Junioři:
Junioři si po vysoké prohře připsali již čtvrtou letošní prohru o gól. Doufejme, že už se klukům příště konečně přestane lepit smůla na paty a podaří se jim zvítězit.

Víkendový výsledkový servis:
Starší žáci:

TJ Sokol Koberovy vs. TJ Turnov 1:5 (0:3, 1:2)
FBC Panthers Liberec vs. TJ Sokol Koberovy 8:2 (5:1, 3:1)
FBC Liberec vs. TJ Sokol Koberovy 9:2 (6:1; 3:1)

Junioři:

T.K.S. TJ Turnov – FD Teplice 0:12
Florbal Ústí B – T.K.S. TJ Turnov 4:3

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE