Mládež: Sedmý ročník florbalového soustředění

Nová sezóna je zahájena už i pro koberovskou omladinu. Jako vždy vše začalo na Hamštejně, v Koberovech, tedy mluvíme o pravidelném letním soustředění. To bylo opět rozděleno na termíny a celkový počet účastníků se pohyboval kolem padesáti hráčů a deseti trenérů.

Dne 22. 8. 2023 vše odstartovala kategorie mladších a starších žáků pod vedením trenérky Štěpánky Vodhánělové. Hlavním cílem byla práce nazlepšování fyzické kondice hráčů a samozřejmě se nemohli opomenout ani činnosti vedoucí k utužování týmového ducha. Dané kategorie první běh zakončili v roli fanoušků mužského týmu Koberov, který se v domácí hale utkal s týmem FBC Draci Říčany v rámci Poháru Českého Florbalu. Více k zápasu mužů naleznete ZDE.

Dne 26.8.2023 vystřídali ,,starší” borce ti menší. Tento běh byl co se týče počtu hráčů velmi nadprůměrný až zatím pro koberovské soustředění rekordní. Cílem družiny bylo naučit se užívat si radosti z her a seznámít se s týmem. A když se k tomu přidala i všestranná a florbalová dovednost mohl vedoucí běhu Ondra Macháček konstatovat: ,,Mise úspěšně splněna”! Poslední den si navíc všichni ještě užili v zákrytu jabloneckého plaveckého bazénu a tak spokojenost na trenérských i hráčských tvářích mohla vyplavat na povrch.

Všichni členové koberovského oddílu, kteří se podíleli na sedmém ročníku letního soustředění si zaslouží velký potlesk a uznání. Děkujeme a budeme se těšit za rok naviděnou.

Určitě se doporučujeme s akcí seznámit prostřednictvím FOTOGALERIE. 

Neopomeňte ani KOBEROVSKÝ FACEBOOK.