MUŽI A: A-tým se představí ve skupině 1. kola Poháru ČF v Kolíně. Favoritem skupiny jsou Kralupy.

Mužský A-tým se v rámci přípravy na novou sezonu zúčastní Poháru Českého florbalu. Muži nastoupí do poháru ČF letos hned od 1. kola, které se uskuteční v termínu 19.-20. 8. v kolínské hale Borky.

V zajimávé skupině Áčko odehraje utkání s domácími Pitbuly, Neratovicemi a s divizními celky z Kralup a Děčína.

FLORBAL NERATOVICE
Neratovice loni vyhráli krajskou ligu PH+ST a v novém ročníku budou hrát v Regionální lize. V cestě za postupem je táhlo duo odchovanců Boušek-Tůma, kteří se vrátili z Prague Tigers. Boušek a Tůma si v ročníku 22/23 připsali na střelecké konto 89 z celkových 150 vstřelených branek týmu.

FBC PITBULLS KOLÍN
Kolín podobně jako naši muži loni sestoupil z Divize C.  Pitbulové dlouhodbě výkonostně kolísají mezi Divizí a Regionální ligou. Loňská vzájemná bilance vyznívá pozitivněji pro naše muže. 2 výhry a 1 prohra. Na úvod loňské sezony muži vyhráli s Kolínem 9:3 ve 2. kole Poháru ČF a následně i v 1. kole divize 5:3. Na závěr sezony na kolínské naši hráči nestačili a prohráli 5:8.

1.FBC DDM DĚČÍN IV
Děčínští jsou pravidelným účastníkem Divize a v sezoně 18/19 dokonce na rok nakoukli do Národní ligy. Poslední dvě sezony se Děčín v Divizi umístil na poklidném 7. a 8. místě tabulky. Skalní fanoušci si Děčín určitě dobře pamatují ze vzájemných zápasů v Divizi než došlo k reorganizaci divizních skupin.

KRALUPY WOLVES
Kralupy jsou favoritem skupiny. Výsledkově prožili Vlci velmi úspěšný ročník.  V základní části uplynulé sezony Divize se umístili na 4. místě s bilancí 15 výher a 7 proher. V následném play-up o postup do Národní ligy však s Milevskem vypadli těsně 1:2 na zápasy.