MLÁDEŽ: Zápasový zpravodaj z víkendu 3. a. 4. 2. 2024

V tomto víkendu
nastoupila do zápasového dění pouze jedna kategorie.

Přípravka:
,,Prckové odjeli v sobotu 3. 2. 2024 do České Lípy v počtu nad dvacet hráčů. Trenér Vašek rozdělil hráče opět mezi dvě družstva tak, aby ani jedno družstvo nepřevyšovalo to druhé. Před počátkem turnaje všem hráčům sdělil rozdělení do družstev, cíle turnaje, pochvala za skvěle zvolenou svačinku do celého dne (kterou se děti rádi chlubí vždy) a také je skvěle namotivoval. Svým kolegům trenérům Honzovi a Kačce sdělil vše potřebné. Musím říci, že jsem byl velmi spokojen s průběhem celého turnaje od počátečních slov v šatně až po konečné rozloučení s hráči před odjezdem domů. Vše bylo dle mého gusta a trenéři si zaslouží velké poděkování neboť plnili vše dle klubové koncepce.
I když bereme do zápasů hráče, kteří za tuto kategorii budou moci hrát ještě i čtyři roky, je už nyní na všech vidět, zda na tréninky dochází či nikoliv. Musím říci, že jsem už v obou týmech viděl velmi perspektivní hráče. Bude teď velmi důležitá disciplína a to především od rodičů. Co bylo také důležité, neustálý úsměv na tváři našich, vašich dítek, až tedy na pár šrámů a slziček ze zápasových soubojů. To k tomuto sportu ale patří.
V poslední řadě bych chtěl pochválit i rodiče, kteří se chovali velmi vhodně, povzbuzovali a táhli děti za dobrým výkonem. I vám tedy…velké DÍKY.“
Zhodnotil průběh turnaje šéftrenér mládeže T. Fabián.

koberovský facebook: ZDE
k
oberovská fotogalerie: ZDE