Muži A: A-tým si veze plný bodový zisk ze Semil.

A-tým odehrál turnaj Regionální ligy v nedalekých Semilech. Za vítězství se Semily a Českým Dubem si muži připsali plný bodový zisk. Průběh turnaje nám přiblížila dlouholetá opora koberovské ofenzívy Leoš Kopáček.

T.K.S. TJ Sokol Koberovy – T.K.S. SCC Semily
6:3 (2:2-3:0-1:1) statistiky utkání
3’ Michal Slavík (Hlava), 10’ Lukáš Hlava (Kopáček), 19’ Tomáš Jiránek (Reczai), 21’ Ondřej Vírava (Kopáček) , 26’ Michal Slavík (Kopáček), 44’ Ondřej Vírava (Hlava) 

Po dlouhé době došlo na derby se přáteleným týmem SCC Semily, které bylo v historii vždy velice vyhecované a vyrovnané. Tentokrát ještě o něco více, jelikož se v domácích dresech představili hráči, se kterými jsme v minulé sezóně společně hájili barvy Koberov v divizní soutěži a nyní s mnohými z nich pravidelně trénujeme, navíc jsou to naši skvělí kamarádi i mimo hřiště. Zápasové tempo bylo vysoké a výkon obou mužstev byl velice vyrovnaný a plný hezkých momentů, nakonec jsme byli my ti šťastnější, kdo brali tři body. Osobně však doufám, že tento zápas kluky ze Semil nakopne a začne se jim více dařit, protože mají rozhodně na víc, než-li na aktuální pozici u konce tabulky,“ řekl k utkání se Semily Leoš Kopáček.

SC Podještědí Český Dub – T.K.S. TJ Sokol Koberovy
 3:9 (1:4 -2:2-0:3) statistiky utkani
1’ Lukáš Hlavnička, 2’ Dominik Reczai (Slavík), 8’ Ondřej Vírava (Kopáček), 9’  Petr Smrkovský (vlastní), 2’  Leoš Kopáček (Rathouský), 30’ Ondřej Vírava (Hlava) 33’ Ondřej Vírava (Kopáček), 40’ Leoš Kopáček (Rathouský), 44’ Dominik Reczai (Slavík)

„Turnaj v Semilech ukázal, že jsme zase o kousek dál v naší dlouhodobé vizi, kterou jsme letos v létě začali s týmem budovat. Daří se nám do mladých hráčů dostávat taktické prvky, které jim občas při přechodu do mužské soutěže chybí. Já sám hraji v lajně s dvěma hráči, kteří letos hrají mužskou soutěž poprvé a je vidět, že rostou každým tréninkem i zápasem, pokud si udrží pokoru a snahu se zlepšovat, tak budou jednou hnacím motorem koberovského mužstva,“ zhodnotil turnaj Leoš Kopáček.

Sestava: Pfeiffer, Starý – Hartl, Jiránek, Zeman, Šikola, – Reczai (C), Hlava, Slavík, Hlavnička, Kopáček, Vírava, Rathouský