MLÁDEŽ: Turnajový zpravodaj z Nisaopenu 2023

V posledních dvou týdnech naše mládež odehrála mnoho těžkých klání se soupeři jak z České republiky, tak i z Polska. Měřili síly na turnaji Nisaopen 2023.
V posledním květnovém týdnu hráli kategorie připravky a elévové. Obě kategorie předvedli maximum ku spokojenosti trenérů i vedeni celého oddílu.

Minulý víkend zakončil oddíl své tažení tímto turnajem nasazením staršího žactva. Více k zápasům nám sdělila trenérka Štěpánka Vodhánělová, která tým vedla společně s Petrem Srbkem : ,,Minulý týden poměřili starší žáci posilněni o kolegy z Turnova své síly s neznámými soupeři na Nisa openu, který se tradičně konal v Liberci. Na úvod jsme v pátek odehráli poměrně vyrovnané utkání s pražským Black angels. I nestranní diváci se měli jistě na co dívat. Vítězem se stal soupeř. Jinak tomu nebylo ani v následujicím sobotním utkání, kdy se proti nám postavil výběr Pardubického kraje. Po chybách před brankou jsme inkasovali devět branek. Vyrovnaný výsledek jsme urvali proti Čelákovicím. Protože postupovali všechny týmy, sehráli jsme ještě jeden zápas proti kanonýrům z Kladna. Bohužel soupeř byl při střelách na branku přesnější a vsítil za našeho gólmana šest branek. Věřím ale, že si celý tým turnaj užil a posbíral nejen zkušennosti, ale i zážitky.
Děkujeme všem, kteří nás přijeli podpořit a samozřejmě Míšovi, kterému se podařilo přehlušit fanklub Black angels.”

Více informaci ke všem zápasům nejen starší kategorie naleznete:

https://www.rajce.net/a18502983

https://www.nisaopen.cz/