MLÁDEŽ: Informace a novinky 2021

Rád bych vás
níže informoval o novinkách koberovského oddílu a zároveň také připomněl vaše restíky.

  1. Do konce tohoto měsíce je možné objednávat týmové vybavení a oblečení. V oblečení nastala mírná změna a to v tom, že dodavatel nemohl již doručit slíbené teplákové soupravy a z tohoto důvodu jsme museli začít vyjednávat o jiných teplákových soupravách.  Nové teplákové soupravy značky Puma je možné shlédnout i s novou koberovskou grafikou na našem webu. U nových teplákových souprav bych určitě vypíchl příjemný materiál a dle mého názoru jsou soupravy hezčí než dříve nabízené. Dále se snažím neustále jednat s dodavatelem tréninkových, hráčských setů o ceně neboť bych chtěl cenu vrátit na původních 500,- Kč. Zde je odkaz na příspěvek:
    https://www.florbalkoberovy.cz/2021/09/14/mladez-nabidka-treninkoveho-vybaveni/#more-2309

Jediná možnost vyzkoušet si jak tréninkové sety, tak i teplákové soupravy bude v příštím týdnu před tréninkem určité kategorie. Přípravka, minipřípravka a elévové mají možnost vyzkoušet dané zboží již toto pondělí 18. 10. 2021 v době od 17.00 do 17.30, mladší žáci, starší žáci a dorost v úterý 19. 10. 2021 ve stejné době.

2. Náš oddíl přiřadí vždy na daný zápas vašemu hráči koberovský dres. Jediné o co vás žádáme je mít svoje štulpny černé barvy. Když se podíváte do příspěvku s nabídkou tréninkového vybavení na našem webu, zjistíte, že je možné si štulpny zakoupit též u nás. Stačí se domluvit pouze se svým trenérem kategorie.

3. Do konce října 2021 žádáme o  zaplacení členských příspěvků na sezónu 2021/2022. Veškeré informace naleznete opět na našem webu.

4. Stále jste nám nedodali vyplněný formulář lékařských prohlídek některých hráčů. Formulář ke stažení naleznete taktéž na našich webových stránkách. Po vyplnění od lékaře formulář čitelně vyfoťte či naskenujte a zašlete na florbal.mladez@email.cz. Žádné formuláře NECHCEME dávat osobně, zkuste respektovat náš volný čas a nepřidělávejte nám trenérům práci se skenováním či focením a posíláním na e-mail.

5. Vedení koberovského oddílu počítá s tím, že je samozřejmostí, že hráči docházející na naše tréninkové jednotky jsou zdraví a plně testovaní či očkování na Covid. Musíme vše evidovat, a to tedy jak tréninky, tak i zápasy. A zaručujeme se za hráče.

Velmi děkuji za pozornost při čtení výše uvedených řádků  a budu se těšit brzy na viděnou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *