Muži A: Výhra se Slávií a postup do 3. kola poháru

Muži  se tuto sobotu poprvé v ostrém zápase představili na domácí palubovce. Ve 2. kole Poháru ČF v prodloužení porazili tým FBC Slavia Praha 6:5 a zajistili si tak postup do 3. kola. 

Druhé kolo Poháru ČF přineslo divácky opravdu zajímavý zápas. Koberovy v Železném Brodě přivítaly divizní FBC Slavia Praha a již od začátku se bylo na co dívat. Ostré souboje střídaly šance na obou stranách hřiště a ani jeden celek nechtěl odejít jako poražený. Jasným ukazatelem vyrovnané partie je fakt, že ani jeden z týmů za celý zápas nenavýšil vedení o více než jednu branku.

Každý florbalový zápas však musí znát svého vítěze. Ještě 16 vteřin před finální sirénou vedli hosté 5:4 a měli tak postup na dosah ruky. Koberovští se však nevzdali a při hře bez brankáře v čase 59:44 srovnal Lukáš Hlava. Po 60 minutách tak následovalo 10 minutové prodloužení. Domácím byla ve 4. minutě prodloužení nabídnuta přesilová hra a ti s ní naložili nejlépe jak mohli. Po několika nezdárných pokusech v čase 65:03 přesně pod břevno zamířil mladý a nadějný útočník Tomáš Jiránek, který tak zvedl ze židlí celé obecenstvo a poslal Koberovy do 3. kola.

Děkujeme moc našim fanouškům za úžasnou atmosféru a podporu při sobotním utkání a doufáme, že se s Vámi potkáme již tuto neděli v železnobrodské sportovní hale, kde v rámci 3. kola Poháru ČF přivítáme tým z Národní ligy, Florbal Náchod. Úvodní buly proběhne v 17:00.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *