Mladší a starší žáci: Informace ke košovému systému

Všichni jste už určitě vyhledali na našich stránkách odkaz ZÁPASY. Zde naleznete tabulku jak pro mladší, tak i starší žáky. Tabulka je sestavena z šesti polí. Každé pole znamená jeden koš. Koberováci jakožto tým nově nasazený je pro tuto sezónu 2019/2020 v posledním (šestém) koši.
V našem koši jsou spolu s námi další tři soupeři. Během turnaje za každý výherní zápas můžeme získat tři body, za remízu ,,pouze“ jeden bod. Dle bodového zisku první tým z koše postupuje automaticky do dalšího koše, tedy z naší pozice do 5. koše.
Ligové turnaje, které jsou připsané pořadatelsky nám pořádáme za každou cenu a i zde všechny zápasy ať už jsme v jakémkoliv koši odehrajeme. Mylná informace je taková, že se může stát, že jako pořádající tým se nebudeme účastnit turnaje 😀

!ZÁPASY doma hrajeme VŽDY!

Všem doporučuji stažení mobilní aplikace Český florbal, zde si nastavíte předmětný tým či kategorii a hned budete v obraze. 😉

Je také možné na našich koberovských stránkách kliknout na odkaz Český florbal a hned v programu zjistíte také vše potřebné.

V případě dotazů k tomuto neváhejte kontaktovat své trenéry. 👍

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *