Mládež: Informace k plánovaným akcím nejen v říjnu 2019

Rozjezdový měsíc září je za námi. Neustále

zpracováváme nové a nové přihlášky ve všech kategoriích. Nával hráčů máme především v kategorii přípravky a budeme muset na tuto příjemnou skutečnost reagovat přesunem hráčů v kategoriích, aby jsme hráčům dávali stále kvalitu a zábavu, na kterou jsou zvyklí. Jak jste si již všimli, tak přípravka je rozdělená na přípravku nováčků (vedení: Štěpánka) a již zkušenější hráče přípravky (vedení: Michal F. + Adélka). Už několikrát jsem zodpovídal rodičům otázku na dotaz ohledně postupu nováčka do přípravky. Odpovědí na toto je a bude: ,,Hráč, který se naučí základy držení těla a hole a naučí se základní všestrannostní i florbalové dovednosti, může postoupit do přípravky k Michalovi a Adélce. Ponechte tedy prosím toto rozhodnutí na nás trenérech, rychlým uspěcháním přesunu by jsme mohli docílit toho, že hráč nebude tréninky zvládat a tudíž už se nebude na své tréninky těšit. Tohoto opravdu nechceme docílit a pokud budete mít dotaz ohledně této věci, rád Vám odpovím či vše s Vámi pořeším. Děkuji.
Další informace se týkají elévů, mladších žáků a starších žáků:

1) Tak jako minulý rok chceme pokračovat v posilovacích a kompenzačních cvičeních s Petrou. První cvičení elévů se uskuteční 10. 10. 2019 od 17:30 na ZŠ Pelechovská. Cvičení pro mladší a starší žáky bude 17. 10. 2019 od 17:30 v železnobrodské hale. S sebou prosím kromě tréninkových věcí navíc ještě podložku na cvičení.


2) Do budoucna plánujeme
páteční tréninky mladších a starších žáků a také brankářské tréninky. Trénink mladších a starších žáků by se měl konat dvakrát do měsíce a brankářský trénink alespoň jednou do měsíce. Více konkrétních informací poskytneme na našich webových stránkách včas, nyní ještě zařizujeme potřebné záležitosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *