Muži A: Postupují do 2. kola Poháru ČF, zaváhali pouze se Slávií.

Muži do 2. kola poháru postupují ze druhého místa a setkají se s Floorball club Falcon.

V uplynulém 1. kole muži zaváhali, až v posledním utkání, kdy jim pražská Slavia uštědřila lekci z produktivity a vyhrála 7:3.

Komentář trenéra Jana Kováře k 1. kolu poháru: „První kolo pohárové soutěže splnilo naše očekávání a z postupu do dalšího kola ze druhé pozice máme radost. Více si však ceníme splnění všech dílčích cílů, kterými kromě postupu, bylo také vyzkoušení nových systémových prvků a možných variant sestavy. První kolo tak bylo dobrou prověrkou před blížícím se startem Divize, ve které budeme moci na tyto výkony navázat a dále se zlepšovat.“

Výsledky 1. kola Poháru ČF:
TJ Sokol Koberovy – BK REAL ROUDNICE n/L
9:3 statistika utkání
DDM Dynamo Teplice – TJ Sokol Koberovy
6:7 statistika utkání
TJ Sokol Koberovy – FBC Lions Mladá Boleslav
13:2 statistika utkání
FBC Slavia Praha – TJ Sokol Koberovy
7:3 statistika utkání

Sestava: Brunclik, Pfeiffer – Drobný, Reczai M., Slavík, Šikola, Zakouřil – Reczai D. (C), Hlava, Novotný, Cvrček, Janoušek, Haloun, Zeman, Kopáček, Buriánek, Vetro.

Podobně jako A-tým pohár vstoupil do poháru vyzyvatel pro 2. kolo, když prohrál pouze s Kralupy n/V 7:10. Pohledem do historického okénka zjistíme, že jsme se už s brandýskými Falcony jednou v rámci poháru setkali, konkrétně v 1. kole Poháru roku 2017. Utkání muži vyhráli 8:3, ale je nutné zmínit, že od té doby tým Faloconů proběhl značnou obměnou kádru a soudě dle výsledků v 1. kole poháru působil přesvědčivým dojmem.
Pořadatelem utkání 2. kola bude náš soupeř, jakožto níže nasazený. 2. kolo odehrají muzi v neděli 1. 9. od 19.30 v Benátkách nad Jizerou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *