Mládež: Informace k nové sezoně

Prázdiny jsou téměř u konce a rádi bychom Vás informali o té nové, jenž nám v září odstartuje. Jako již tradičně jsme se opět trochu rozrostli a v novém ročníku se představí na palubovkách následující kategorie.

Minipřípravka + přípravka
– ročník narození 2011 a mladší
– zápasy – 2 týmy, Klokani a Kobry, 3+1
Elévové
– ročník narození 2009 – 2010
– zápasy – 2 týmy, Vosy a Sršni, 3+1
Mladší žáci
– ročník narození 2007 – 2008
– nově 5+1
Starší žáci
– ročník narození 2005 – 2006
– 5+1

Tréninky:
Informace k tréninkům naleznete v příslušné záložce menu. Kontakty na  trenéry daných kategorií v záložce kontakty. Tréninky všech kategorií odstartují již 1. týden v září.
Tréninky kategorií minipřípravka, přípravka, mladší žáci, starší žáci budou tradičně probíhat v železnobrodské sokolovně. Pozor na čtvrteční trénink elévů, který bude probíhat na ZŠ Pelechovská Železný Brod z důvodu vytíženosti sokolovny.

Důležité termíny:
2. 9. – 1. trénink minipřípravky, přípravky, elévů.
3. 9. – 1. trénink mladších žáků a starších žáků.
5. 9. od 17.30 – možnost nákupu florbalového vybavení přímo na tréninku od partnera oddílu EXE sport (datum platí pro všechny kategorie mládeže), vybevení bude prezentováno zastupcem EXEsportu panem Jírů, který Vám rád poradí ohledně výběru i například ideální délky, typu a podobně.
První zápasy kategorie – poslední možnost odevzdání lékařské prohlídky, jinak hráč nemůže do utkání nastoupit.

Webové stránky, mobilní aplikace:
Chtěli bychom vás poprosit o pravidelné (alespoň 1x týdně) sledování webový stránek, neboť se zde dozvíte vše ohledně platby členských příspěvků, rozpisu zápasů, různých změn či podobně. V případě, že si nevíte rady je možnost nás kontaktovat pomocí e-mailu, nebo telefonicky.

Rádi bychom Vás také upozornili na mobilní aplikaci, nebo webové stránky českého florbalu, kde jsou informace k zápasům nejaktuálnější a v aplikaci si nastavit lze upozornění na zápasy, které Vás zajímají.

Omluvy hráčů:
Dále bychom Vás chtěli požádat, abyste Vaši děti omlouvali v případě nedostavení se na trénink či zápas svému trenérovi, nebo na e-mailovou adresu florbal.mladez@email.cz. V případě tréninku postačí omluva nejdéle jeden den před tréninkem a v případě zápasu nejdéle týden před samotným utkáním či turnajem. V případě náhlé indispozice, omlouvejte neprodleně, ideálně volejte klidně chvíli před tréninkem.

Lékařské prohlídky, GDPR, přihlášky:
Každý hráč musí odevzdat do prvního utkání formulář lékařské prohlídky,
Nováčci musí  neprodleně odevzdat vyplněný formulář GDPR, přihlášky do Sokola. Přihlášku do Českého florbalu pořešte s trenérem na tréninku osobně, dá Vám ji už předvyplněnou a vysvětlí vše potřebné.

Uvedené formuláře naleznete v záložce Download.
Všechny dokumenty, formuláře prosím zasílejte ideálně naskenované , nebo  kvalitně vyfocené na e-mail florbal.mladez@email.cz.
Kdo nedodá vše požadované, nebude moci účastnit našich tréninků a ani zápasů.

V případě jakýchkoliv dotazů pište ideálně přímo do komentáře pod článek, nebo případně volejte.

Tomáš Fabián
Šéftrenér mládeže

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *