Elévové, mladší a starší žáci: Tréninky od června v Koberovech

Sezóna se pozvolna blíží ke konci a opět chceme, aby hráči byli venku. Od června 2019 tedy počítejte s níže uvedeným rozpisem. Písněte prosím do komentáře k tomuto příspěvku, že jste byli s tréninkovým plánem seznámeni, případně pište dotazy a připomínky.

S sebou do KOBEROV budou mít děti jak obutí či oblečení na ven, tak ale i do haly – VŽDY! Na ven, na umělou trávu, kde budou tréninkové jednotky probíhat jsou ideální boty – tarfy. To jen pokud mohu doporučit.

Dále mi do komentáře pište, kdo se z vás dospělých zúčastní posledního tréninku 20.6., kde si to rozdáme proti sobě a to jak v kategorii mladších žáků (vypomůžou i starší žáci) na  jednom hřišti, tak i elévů na druhém. A taky písněte kdo vleze do brány, sehnal bych vám brankařské vybavení 🤪

TRÉNINKY Červen 2019:

3.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Přípravka a elévové – hala Železný Brod

4.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Mladší a starší žáci – Koberovy

6.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Mladší žáci a elévové – Koberovy

10.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Přípravka a elévové – hala ŽB

11.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Mladší a starší žáci – Koberovy

13.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Mladší žáci a elévové – Koberovy

17.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Přípravka a elévové – hala ŽB

18.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Mladší a starší žáci – Koberovy

20.6.2019 – 17:30 – 19:00 hodin – Elévové, mladší i starší žáci – hala ŽB (rodičovský trénink + match)

Do Koberov přijíždí autobus z Železného Brodu v cca 17:15 hodin. Zpět bychom byli rádi, kdyby jste se mezi sebou domluvili a hráče do Brodu dovezli. Vždy to bez problémů fungovalo.

Děkujeme 😎

 

 

25 odpovědí na “Elévové, mladší a starší žáci: Tréninky od června v Koberovech”

  1. Dnes 13.6.2019 sraz v 17:30 hodin v Koberovech u autobusové zastávky a poté přesun do Zahájčí na travičku.

  2. Za všechny komentáře a případné omluvy děkuji. Mám tedy domluvit brankářskou výstroj pro rodiče? Není to úplně jednoduché, tak to potřebuji vědět s předstihem. Děkuji.

  3. Ahoj, Ríša bude jezdit busem, zpátky bud přijedeme my, nebo se sám s někým domluví.
    20.6. můžu přijít pouze já (ale asi jenom na čumendu -na hřiště se necítím :-)) ) , Fanda má bohužel tento týden pohotovost a bude rád, když se na chvíli dostane alespoň na ukončení sezony.

  4. Pokusím se sem do komentářů psat, kam který den půjdeme.Zitra je v plánu Zahájčí. Vše jsem psal do e-mailu 5.6.2019. Po příjezdu hráčů do KOBEROV se pěšky přemístíme do Zahajci na trávu a zde proběhne trénink. Více info případně dodam do komentáře 😉

  5. Ahoj Tome, 20.6. se rodičovského klání zúčastním i se ženou, podařilo se mi zařídit volno. 🙂

  6. Ahoj, my zvládáme čtvrtky v pohodě, v úterky musíme pro Maxe nějak vymyslet odvoz – já jsem v práci, babi s Alexem na fotbale v Turnově a Aleš to bude na 17:30 z Liberce stíhat jen někdy. Vyzvednout ho po tréninku už problém není. Nebude náhodou někdo jezdit přes Malou Skálu? Co se týče závěrečného klání, 20. 6. dělám státnice a jsem celý den v Praze. Aleš si zkusí domluvit v práci volno a ještě účast potvrdí.

  7. Bereme na vedomi, autem muzeme čtvrtky, budeme opět jezdit na střídačku, se mezi sebou domluvime. Na match jeden z nás dorazí. Pokud bychom měli hlídání, tak oba:)

  8. Dobrý den, v termínu 18.6 a 20.6 musím Štěpánku omluvit z tréninku, bohužel bude mimo město až do neděle.
    Děkuji Kočí

  9. Ahoj 20.6. se tréninku zúčastním. Minule jsem chytal a dlouho jsem na tento zážitek nemohl zapomenout. Můžu všem rodičům jen a jen doporučit. Kdyby přece jen do branky nikdo nechtěl, prázdnou ji nenecháme a já tam vlezu. Do Koberov budu posílat Honzu busem, zpátky si ho budu vozit. Kdyby někdo potřeboval, dítě přivezu.

    1. Ahoj Honzo
      Není problém když pojedu já abych Honzika přibrál tam i zpět. Stačí když si zavoláme.
      Jirka. F.

  10. Ahoj. Beru na vědomi. 20/6 se zúčastním s klukama i ja. Do brány raději neeee 🙂
    Prosím omluvte případně tento čtvrtek Kubika. Přijedou ze školního pobytu v Německu a netuším v jakem stavu 🙂 a kdy. Pokud to půjde dorazí. Ale raději omlouvam. Diky

  11. Ahoj, tréninky beru na vědomí. Závěrečného souboje se nezúčastníme. Já jsem na školním výletě a Ondra má odpolední. Lenka

  12. Ahoj.Posledního tréninku se zúčastníme.
    Z Koberov mohu brát děti čtvrtky.Úterý jen někdy.

  13. Já čtu na etapy a tak také na etapy odpovídám.
    Závěrečného rodičovského krveprolití se zúčastníme já i mamča.

  14. Ahojky Tome
    Děkujeme za informaci a samozřejmě se připojuji do střídavé kyvadlové dopravy dětí do Koberov a zpět.
    Pěkný den J.F.

    1. Ahoj, tak změna – Marťas na operaci nejde, další doktor mu mandle odoperovat nechce, takže si máš jako rodič vybrat a rozhodnout se…tak ho zatím nechám v klidu žít a omlouvám ho momentálně jen na úterý 11.6., jedou na školní výlet a návrat mají až v pozdnějších odpoledních hodinách . A na společný trénink 20.6. přijdu, do brány ale neee :-):-) Díky a hezký zbytek víkendu, I.

  15. Ahoj Tome,
    beru na vědomí s tím, že Martin půjde co nejdříve na odstranění krčních mandlí
    a od toho se bude vše odvíjet dál, konkrétní termín zatím nevím, v pondělí se dozvím, včas oznámím… Odvoz z tréninků z Koberov zatím zajistím, většinou se domlouváme s Fialovýma a Osmíkama , dáme si mezi sebou vědět a kdyby někdo chtěl a bude místo, dám sem včas vědět a můžu vzít další Broďáky, Horečáky … 🙂 pěkný den, Iva 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *