Stará Garda: Sobotní report

V sobotu 2. 3. koberovská skvadra vyzvala železnobrodské hale  TJ Turnov ,,B” a FBC Bestie Česká Lípa C.

V prvním utkání turnaje Stará garda turnovskou rezervu doslova sfoukla poměrem 7:2 a oplatila Turnovu tak předchozí debakly.  V tomto utkání zazářil Tomáš Mašek hattrickem a své do mlýna přidal i Dominik Reczai, který vsítil dvě branky. Po jedné brance si poté rozdělili Zdeněk Pala a Jan Krouza.

V dalším zápase od 16.00 hodin domácí přivítali první tým tabulky Liberecké ligy, jednalo se o tým FBC Bestie Česká Lípa. Zápas začal pro koberovské ,,starouše” doslova tragicky, neboť už po osmi minutách tahali potřetí míček ze své svatyně. Následně se však muži v žlutočerných dresech začali více soustředit na hru s balónem a po chvíli zjistili, že se se silným soupeřem ,,dá hrát”. Po kombinaci Vašek Hartl – Milan Drobný Koberovy korigovali stav na 3:1. Necelých 10 vteřin před koncem 1. třetiny rozehrál standartní situaci Zdeněk Pala na Tomáše Fabiána a ten snížil střelou pod ,,víko” na 3:2. Do druhé třetiny koberováci vstoupili nabuzeně a už po čtyřech minutách z otočky srovnal stav na nerozhodný Tomáš Fabián. Soupeř přidal ve svém snažení a dvěmi brankami upravil stav, který vydržel až do konce 2. třetiny, na 5:3! Ve 3. třetině si Tomáš Mašek dvakrát narazil se spoluhráči, nejprve s Petrem Srbkem a poté s Vaškem Hartlem a byli z toho dva rychlé a pohledné góly. Stav 5:5 se nelíbil kapitánovi Vaškovi Hartlovi a tak doslova profesorskou střelou k tyči upravil skóre ve prospěch domácích na konečných 6:5 🤩👏🏻

TJ Sokol Koberovy Stará garda – TJ Turnov B 7:2 (3:0, 0:1, 4:1)
Sestava:
Jan Trejbal – Vojtěch Vacátko (0+1), Tomáš Mašek (3+0), Pavel Maryška,  Jan Krouza (1+0), Václav Hartl (0+2), Tomáš Novák, Zděnek Pala (1+0), Milan Drobný (0+1), Marek Piller, Štěpán Vancl,  Josef Pelikán (0+2),  Dominik Reczai (2+0),  Petr Srbek (0+1)

TJ Sokol Koberovy Stará garda – FBC Bestie Česká Lípa 6:5 (3:2, 2:1, 0:3)
Sestava
Jan Trejbal – Vojtěch Vacátko, Tomáš Mašek (2+0), Pavel Maryška,  Jan Krouza, Václav Hartl (1+2), Tomáš Novák, Zděnek Pala (0+1), Adam Kuršel (0+1), Tomáš Fabián (2+0),  Milan Drobný (1+0), Marek Piller, Štěpán Vancl,  Josef Pelikán,  Petr Srbek (0+1)

Fotogalerii z utkání naleznete na rajčeti: https://koberovjee.rajce.idnes.cz/2.1-2019._Stara_garda-Bestie_Ceska_Lipa._Domaci_utkani

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *