Muži v dodatečném play-off vyzvou v září Panthers Liberec

Na základě zasedání mimořádné valné hromady Českého florbalu bylo rozhodnuto o dodatečném 8 členém play-off  bez vyjímky všech soutěží v České Republice. Nově tak bude 8 člené play off v divizi, regionální lize a krajských soutěžích.
Vzhledem k termínové listině nové sezony a stávajicím problémům s koronavirem, bude tato nadstavba odehrána v měsíci záři a čtvrtfinále bude odehráno pouze na 2 vítězné zápasy.

Podle zástupců českého florbalu to bylo jediné možné řešení dané situace.
„Aby byla zachována regulérnost napříč ligovými soutěžemi, bylo na základě dlouholetých zkušeností navrženo play-off ve všech soutěžích, za český florbal to považujeme jako ideální východisko z dané situace, kdy soutěže nebyly dohrány,“ řekl pro florbal.cz předseda českého florbalu Filip Šuman.

Muži tak vyzvou v dodatečném play off regionální soky z Panthers Liberec. Můžeme se tak těšit na souboj dravého mládí s otcovskou zkušeností.
První kolo se tak odehraje 5. 9. v liberecké hale míčových sportů – Aréna Liberec. Odveta následně v neděli 6. 9. v Železném Brodě. Případné třetí rozhodující utkání bude odehráno na hřišti výše nasazených libereckých Pantherů.

Více o zasednání mimořádé valné hromady na webu Českého florbalu
https://www.ceskyflorbal.cz/dodatecneplayoff/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *