Mládež: Informace k březnu 2020

Únor poskočil do svého konce a
je tu březen. Děkujeme všem za zaplacení či doplacení členských příspěvků. U koho vznikl nějaký problém, ještě jej budu kontaktovat. Dále musím podotknout, že nás velmi potěšil zájem o florbalové soustředění. Termín starších byl už po 24 hodinách od nabídky plně obsazený. Dokonce máme i o hráče navíc. V prvním termínu je mnoho nových prcků a pokud je ještě zájem, cca 5 míst se tu ještě najde. To znamená, že naše soustředění bude tento rok s cca 50 hráči. To je opravdu skvělé a všichni trenéři už spřádají plány co a jak udělat, aby vaše ratolest byla plně spokojená a aby soustředění splnilo svůj účel.

Ještě bych rád požádal rodiče, kteří potřebují pomoci s našimi webovkami (kde co a jak najít), neváhejte oslovit jakéhokoliv trenéra. Stále se nám stává, že rodiče neví, kdy jejich dítko hraje. Přitom stačí u přípravkářů a elévů ,,zabrousit“ na www.florbalkoberovy.cz a zde v odkazu ZÁPASY najít požadovanou kategorii a zde si vypsat všechny termíny na celou sezónu. Kdo je vyznavačem mobilních aplikací, tak po stažení aplikace Český Florbal si zde můžete nastavit jakýkoliv tým, o který máte zájem a vždy den před turnajem vám přijde oznámení o konání turnaje a po skončení turnaje vám přijde i oznámení o ukončení a také si zde můžete najít aktuální výsledky. Pokud s tímto někdo bude chtít poradit, opět může požádat trenéra. Více pro vás už nemůžeme udělat, tak pojďme si to zařídit tak, aby vaše dítka nevynechávala jednotlivé turnaje. Každým zápasem, ať už vyhraným či prohraným hráč získává nové poznatky a tom to je. 

Zde nabízíme březnový program:

PŘÍPRAVKA:
1) I o jarních prázdninách, dne 9. 3. 2020 bude probíhat trénink zcela běžně. Kdo nebude, prosíme řádnou omluvu ať můžeme vytvořit dle počtu hráčů kvalitní trénink.

ELÉVOVÉ:
1) O jarních tréninkách, dne 9. 3. 2020 bude probíhat trénink zcela běžně. Ve čtvrtek 12. 3. 2020 je však trénink ZRUŠEN. Kdo se neúčastní tréninku 9. 3. 2020 prosíme řádnou omluvu ať můžeme vytvořit kvalitní trénink s přesným počtem hráčů.
2)
Posilovací a kompenzační cvičení s Petrou se uskuteční 19. 3. 2020 od 17.30 na ZŠ Pelechovská. S sebou podložku na cvičení, pití, sportovní oblečení a také florbalovou hůl.
2) Brankářský trénink s Ondrou Brunclíkem pro čtyři brankáře se bude konat dne 26. 3. 2020 od 17:30 v železnobrodské hale. Nominace ze starších žáků: M. Pěnička, a z elévů: M. Skrbek. Pokud je o brankářský trénink zájem, piště do komentáře.


MLADŠÍ a STARŠÍ žáci:
1) Určitě jste si povšiml, že hráči 7. 3. 2020 nakonec nejedou do Strupčic u Chomutova, ale zajíždí ,,pouze“ do Semil. Povedlo se nám prohodit se s Lovosicema a nemusíme tedy jet takovou dálku a pro vás rodiče to bude též výhodné nejen po finanční stránce.
2) Tréninky o jarních prázdninách budou zcela běžně. Kdo se nebude účastnit, prosíme řádnou omluvu.

3) Brankářský trénink s Ondrou Brunclíkem pro čtyři brankáře se bude konat dne 26. 3. 2020 od 17:30 v železnobrodské hale. Nominace z mladších či starších žáků: N. Drobná, M. Ševčík.
4) D
obrovolný trénink je plánován 27. 3. 2020 od 17.00 do 18.30 v železnobrodské hale a bude zaměřen na florbalovou dovednost.

Pro přihlášky či dotazy používejte komentáře.  Kdo z hráčů, případně rodičů je ve skupině ,,páteční trénink“ v aplikaci messenger stačí když se přihlásí tam.

 

Děkujeme  😉💛🖤😉

6 odpovědí na “Mládež: Informace k březnu 2020”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *